MijnAutoimporteur.nl facebook icoon MijnAutoimporteur.nl instagram icoon MijnAutoimporteur.nl linkedin icoon

Auto gegevens

* Verplichte velden

Vul je contactgegevens in

én ontvang de laagste prijs

Uitgebreide auto gegevens

* Verplichte velden
km
gr/km

Vul je contactgegevens in

én ontvang €50,- korting bij opdracht

BPM berekenen? Doe het gratis!

Met de BPM indicatie wordt er uitgerekend hoeveel BPM je dient te betalen. De hoogte is afhankelijk van de CO2 uitstoot van het voertuig en het bouwjaar.

Je kunt flink besparen op de BPM (Belasting van Personenauto’s en Motorrijwielen) door voor de juiste manier van berekenen te kiezen. Vrijwel elke BPM berekening is uniek en vereist een andere aanpak.

Heb je een auto gevonden op een van de Duitse autosites of via een andere weg? Dan wil je vanzelfsprekend graag weten wat de totaalprijs van de import auto is. Laat ons voor de import auto de BPM berekenen en je weet meteen waar u aan toe bent.


BPM berekenen
Vul het formulier hiernaast in en we sturen je zo snel mogelijk gratis en geheel vrijblijvend een indicatie toe van de BPM op de in te voeren auto.

Over BPM
BPM is een aanschafbelasting die moet worden betaald voor iedere geregistreerde personen- en bestelauto en motorrijwiel. U betaalt ook bpm als u een nieuwe personenauto, motor of een bestelauto vanuit het buitenland importeert. Het bedrag dat u betaalt is afhankelijk van het motorrijtuig en het specifieke tarief van de bpm. Voor een personenauto is dat afhankelijk van de CO2-uitstoot; voor een bestelauto, kampeerauto of motor betreft het een percentage van de netto catalogusprijs. Voor bestelauto's van ondernemers geldt een vrijstelling. Bij een reeds gebruikt motorrijtuig kunt u kiezen voor het actuele of het historische tarief.