Bereken gratis BPM

Vul het formulier in en we sturen je zo snel mogelijk gratis en geheel vrijblijvend een indicatie toe van de BPM op de door jou in te voeren auto.

Bereken BPM gratis!

Voordelen

Of je nu al bekend bent met hoe een auto geïmporteerd dient te worden of niet. Veel mensen hebben weinig zin om de tijd vrij te maken om dit proces zelf door te lopen. Daardoor komt menigeen alsnog uit bij de dealer om de hoek alwaar dezelfde auto mogelijk duizenden euro's duurder is, terwijl de auto dan ook niet geheel aansluit bij alle wensen. Dat is toch jammer!  Via MijnAutoImporteur.nl breid je het aanbod van auto's uit van de Nederlandse markt naar de gehele Europese markt. En je hoeft er zelf niet eens bovenop te zitten. 

Bij MijnAutoImporteur.nl kan je zelf je service-pakket samenstellen. De organisatie van de RDW keuring van je geïmporteerde auto, Douane afhandeling en de BPM aangifte, alsmede de stalling gedurende het proces zijn standaard inbegrepen in het pakket. 

Wil je een auto kopen in Duitsland en ben je zelf al bekend met de ins en outs van de auto import, dan kan je natuurlijk veel zaken zelf regelen. Maar als je meer ontzorgd wilt worden, dan kunnen wij je verder assisteren met het zoeken, aankopen, transporteren en/of regelen van de uiteindelijke aflevering van je voertuig. Zo kies je een pakket dat bij jouw situatie past!


Bepaal zelf je pakket

Geïnteresseerd in het importeren van je auto? Stel dan je eigen pakket samen!

Stel zelf samen!