Bereken gratis BPM

Vul het formulier in en we sturen je zo snel mogelijk gratis en geheel vrijblijvend een indicatie toe van de BPM op de door jou in te voeren auto.

Bereken BPM gratis!

Auto importeren? Wij regelen het voor je. Wij zijn jouw betrouwbare partner in dit traject.

Je ziet jezelf al rijden in je droomauto, die nagenoeg nieuwe BMW 530i Touring met 40.000 kilometer op de teller uit München. Of die extra grote Volkswagen Sharan uit Hamburg, ideaal om je vrouw en vier kinderen in te vervoeren. Of die ultra-sportieve Maserati Quattroporte GTS 2015 uit Milaan, met die fraaie koplampen. Maar ja, nu komt het… Hoe krijg je jouw droomauto naar Nederland?

Heel simpel. Dat regelen wij. Wij zijn jouw betrouwbare partner bij het importeren van jouw nieuwe auto. 

Wij gaan speciaal voor jou op zoek naar de auto die aan al je wensen voldoet. Wij regelen de contacten en zorgen dat alles in orde komt. Van het eerste contact met de verkoper en het importtraject met keuringen tot aan de aflevering bij jou voor de deur. Uiteraard ontlasten we je ook van alle administratieve bijkomstigheden. Zo voorkom je dat je iets over het hoofd ziet en ben je ervan verzekerd dat jouw droomauto niet aan je neus voorbijrijdt.

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om zelf je auto te zoeken en deze eventueel zelf naar Nederland te rijden. Jij bepaalt in het gehele proces wat wij voor jou moeten regelen. Wel zo transparant.

Wij leiden de import van jouw auto in goede banen

Onze expertises

  • Ruime ervaring met het importeren van auto’s;
  • Veel internationale contacten;
  • Bekend met buitenlandse gebruiken en culturen;
  • Spreken meerdere talen, dus geen barrières bij onderhandeling;
  • Ruime administratieve, financiële en juridische kennis omtrent het importproces;
  • Kennis van de valkuilen en moeilijkheden.

En niet te vergeten, wij werken uitsluitend met betrouwbare partijen, van transporteur tot bandenleverancier. Dat is ook wat wij onze klanten willen bieden, betrouwbaarheid! Wij willen namelijk jouw betrouwbare partner bij het importeren van jouw nieuwe auto zijn.

Voor je het weet, staat jouw auto voor de deur

Het leukste aan ons vak vinden wij het afleveren. Als het zover is, geldt dat ook voor ons als een memorabel moment. Indien gewenst, rijden wij je ‘nieuwe’ auto persoonlijk bij je voor en overhandigen met veel plezier de sleutels. Ook is het mogelijk om je auto bij ons op te halen. Je bent van harte welkom.


Bepaal zelf je pakket

Geïnteresseerd in het importeren van je auto? Stel dan je eigen pakket samen!

Stel zelf samen!