Bereken gratis BPM

Vul het formulier in en we sturen je zo snel mogelijk gratis en geheel vrijblijvend een indicatie toe van de BPM op de door jou in te voeren auto.

Bereken BPM gratis!

Totale kosten auto importeren

Een auto importeren is zeker maatwerk. Er is heel veel mogelijk. Wij luisteren goed naar je wensen en geven je een advies waar je wat mee kunt. Wij vinden het namelijk heel belangrijk dat je een keuze maakt die volledig aansluit op jouw wensen en die van jouw vrienden en familie. De totale kosten van een auto importeren uit Duitsland zijn afhankelijk van meerdere factoren. Wij bieden je de mogelijkheid om een selfservice-pakket samen te stellen. Jij bepaalt wat je wel wil en wat niet. Een uniek aanbod dat je niet kunt laten liggen!

Werkwijze MijnAutoImporteur.nl

Ben je benieuwd naar de werkwijze van MijnAutoImporteur.nl? Dat begrijpen we. Er moet van alles geregeld worden zoals de RDW keuring van je wagen, de douane afhandeling, de BPM aangifte en stalling. Dat regelen wij allemaal voor je! De verschillende stappen in het proces zijn:

Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij staan je graag te woord als je vragen hebt. Alles is erop gericht dat jij binnenkort direct in jouw droomauto de weg opgaat!


Bepaal zelf je pakket

Geïnteresseerd in het importeren van je auto? Stel dan je eigen pakket samen!

Stel zelf samen!