Klantwaardering 4,9 / 5

Uitstekende klantwaardering.
MijnAutoimporteur.nl heeft een klantwaardering van 4,9 uit 5 op Google Reviews.

Ruim 4.400 auto's geïmporteerd

We hebben ruime ervaring met het importeren van auto's. Veel internationale contacten en zijn bekend met buitenlandse gebruiken en culturen.

Eigen pakket samenstellen

Bij MijnAutoImporteur.nl kun je zelf je service-pakket samenstellen. Kies een pakket dat bij jouw situatie past!

Laagste prijsgarantie

Elders een offerte aangevraagd?
Stuur het ons toe en wij gaan ons best doen om het goedkoper te regelen.

Klantwaardering 4,9 / 5

Uitstekende klantwaardering.
MijnAutoimporteur.nl heeft een klantwaardering van 4,9 uit 5 op Google Reviews.

Ruim 4.400 auto's geïmporteerd

We hebben ruime ervaring met het importeren van auto's. Veel internationale contacten en zijn bekend met buitenlandse gebruiken en culturen.

Eigen pakket samenstellen

Bij MijnAutoImporteur.nl kun je zelf je service-pakket samenstellen. Kies een pakket dat bij jouw situatie past!

Laagste prijsgarantie

Elders een offerte aangevraagd?
Stuur het ons toe en wij gaan ons best doen om het goedkoper te regelen.

4 maart 2020

Porsche Macan importeren

porsche-macan-importeren

We gaan het hebben over de zeer speciale Porsche Macan. Bij MijnAutoImporteur kun je je laten informeren over het importeren van deze sportieve SUV. Iets wat zeker een overweging waard is. Je bespaart aanzienlijk, gezien de Porsche Macan prijzen in Duitsland een stuk lager liggen dan in Nederland. Daarnaast heb je in Duitsland veel meer keuzemogelijkheden, waardoor jouw toekomstige Porsche Macan ook écht voldoet aan jouw droomvoorstelling met alle aanvullende opties en speciale bekleding en nog veel meer.

Over de Porsche Macan

De Porsche Macan (2014)  is een luxe vijfdeurs crossover SUV, geproduceerd door de bekende Duitse autofabrikant Porsche. De Macan wordt  gebouwd in Leipzig. Het Macan-assortiment omvat veel varianten, waaronder de oorspronkelijke Macan zelf, de Macan S, Macan S Diesel, Macan GTS en de sterke Macan Turbo.

De eerste aankondiging van de Macan was in 2010, in de vorm van een ontwikkelingsproject. De daadwerkelijke formele aankondiging was een jaar later en werd er in 2012 ook echt voor de naam Porsche Macan gekozen. Macan is het Javaanse woord voor tijger. De Macan was in de eerste instantie bekend onder de naam Cajun.

Ontwerp en productie van de Porsche Macan

De Porsche Macan heeft hetzelfde platform en wielbasis als de eerste generatie van de Audi Q5. De ophangingsconfiguratie is gebaseerd op een sterk aangepaste versie van de Audi. Maar de motor, de overdrachtskoffer, ophanging, de binnen- en buitenzijde zijn allemaal geheel uniek bij de Porsche Macan. In de lengte en breedte zit er ook een aardig groot verschil ten opzichte van de Q5: 1,7 inch langer en 1,4 inch breder. De clam-shell-kap van de Macan draagt, bij het openen ervan, ​​bij aan het unieke imago van de Macan.

Familie van de Porsche Panamera & Cayenne

De Macan wordt in de fabriek geproduceerd naast de Panamera en Cayenne, waarmee hij ook sterke zichtbare overeenkomsten vertoont. De Porsche Macan biedt als compacte crossover SUV compactere body dan de Cayenne en is ook bedoeld om sportiever te zijn dan de Cayenne. Zo heeft de Macan onder andere een standaard PDK-versnellingsbak met 7 versnellingen en dubbele koppeling, die sneller reageert, terwijl de Porsche Cayenne een 8-versnellingsbak Tiptronic-transmissie heeft. Dat maakt op zijn beurt het schakelen nog iets soepeler.

Eerste generatie Macan (vanaf 2014)

De productieversie van de Macan werd onthuld op de Los Angeles Auto Show en de Tokyo Motor Show in 2013. De eerste Europese modellen zijn in 2014 verkocht. Bij de Europese lancering waren dat de modellen Macan S en Macan Turbo. Amerikaanse modellen kwamen eind 2015 aan in de VS. Ook in Amerika waren de eerste twee verkrijgbare modellen de Macan S en Macan Turbo.

Innovaties

Wijzigingen in de Macan in het jaar 2016 zijn onder meer Porsche Communication Management (PCM) -systeem, optionele full-LED-koplampen, nieuw ontworpen stuurcontroller en fraaie uitgebreide exterieur- en interieurpakketten. De Macan GTS werd onthuld in 2015. De voertuigen gingen begin 2016 in de verkoop.

Viercilinder Model

Eerste onthulling van de Macan als viercilinder was in 2016. De basisuitvoering van de Macan kreeg een inline-vier turbolader 2,0-liter motor, matzwarte raamomlijstingen, remklauwen in zwart, unieke dubbele uitlaatpijpen in roestvrij staal, voorpaneel en lava zwart zijbladen, zitplaatsen in Alcantara, de nieuwste generatie Porsche Communication Management (PCM), interieurpakket in pianolak zwart en een waarschuwingssysteem voor wanneer je van rijstrook wisselt.

2019

De upgrade van 2019 ging voor het eerst in augustus 2018 in productie. Veranderingen aan het vorige model zijn onder meer een gereviseerd chassis, een standaard roetfilter, een nieuwe voorste en achterste fascia met standaard LED kop- en achterlichten, nieuwe buitenkleuren en wieldesign, en een opnieuw ontworpen interieur met Porsche Communication Management met 10,9-inch touchscreen en standaard Connect Plus met Porsche Offroad Precision-app. Optioneel beschikbare systemen omvatten actief ophangingsbeheer, luchtvering, koppelvectoring, Sport Chrono-pakket inclusief Launch Control en park- en verkeersassistentiesystemen.

Bepaal zelf je pakket.

Pakket samenstellen

Bereken gratis BPM

Vul het formulier in en we sturen je zo snel mogelijk gratis en geheel vrijblijvend een indicatie toe van de BPM op de door jou in te voeren auto.

Bereken BPM gratis!


Bepaal zelf je pakket

Geïnteresseerd in het importeren van je auto? Stel dan je eigen pakket samen!

Stel zelf samen!