Bereken gratis BPM

Vul het formulier in en we sturen je zo snel mogelijk gratis en geheel vrijblijvend een indicatie toe van de BPM op de door jou in te voeren auto.

Bereken BPM gratis!

18 maart 2020

COVID-19 maatregelen en hoe wij je kunnen helpen bij de import van je voertuig

Het zijn gekke tijden. Als gevolg van de maatregelen om het coronavirus te bestrijden lopen veel particulieren en bedrijven tegen niet eerder voorgekomen barrières op. Zo worden veel dealer-bedrijven in Duitsland gesloten, worden er geen exportplaten meer uitgegeven in Duitsland en heeft ook de RDW (die de keuringen in Nederland moet uitvoeren voor import voertuigen) haar deuren gesloten voor niet noodzakelijke werkzaamheden zoals voor personenauto’s.

Auto gekocht in het buitenland maar nu problemen met importeren?

MijnAutoImporteur kan u helpen!

Het zijn gekke tijden. Als gevolg van de maatregelen om het #coronavirus te bestrijden lopen veel particulieren en bedrijven tegen niet eerder voorgekomen barrières op.

Zo worden veel dealer-bedrijven in Duitsland gesloten, worden er geen exportplaten meer uitgegeven in Duitsland en heeft ook de RDW (die de keuringen in Nederland moet uitvoeren voor import voertuigen) haar deuren gesloten voor niet noodzakelijke werkzaamheden zoals voor personenauto’s. 

 

Particulieren en bedrijven die reeds tot aanschaf waren overgegaan van een auto in het buitenland lopen nu tegen onder andere de volgende problemen aan:

  • de gekochte auto staat in Duitsland bij de dealer maar kan niet meer zelf naar Nederland gereden worden;
  • de gekochte auto staat reeds in Nederland maar wordt niet gekeurd door de RDW. De auto mag niet op de openbare weg staan en kan niet verzekerd worden. 

MijnAutoImporteur wil hierbij graag helpen. Wij kunnen het volgende verzorgen:

  • de auto door een transporteur of door ons laten ophalen in Duitsland;
  • de auto stallen en verzekeren tot het moment dat er door de RDW weer gekeurd wordt;
  • de auto door de RDW laten keuren en de BPM aangifte en afdracht verzorgen.

 

Regel je dit via MijnAutoImporteur dan bieden wij je heel graag aan om de stalling van je voertuig tot en met 6 april GRATIS aan te bieden. Daarna zullen wij slechts een kleine vergoeding van EUR 20,00 per week in rekening brengen zolang de corona maatregelen van kracht blijven.

 

Vragen over import van een voertuig, neem gerust contact met ons op: 06-15100500

 

Met vriendelijke groet,

Het team van MijnAutoImporteur


Bepaal zelf je pakket

Geïnteresseerd in het importeren van je auto? Stel dan je eigen pakket samen!

Stel zelf samen!