MijnAutoimporteur.nl facebook icoon MijnAutoimporteur.nl instagram icoon MijnAutoimporteur.nl linkedin icoon

Bereken gratis BPM

Vul het formulier in en we sturen je zo snel mogelijk gratis en geheel vrijblijvend een indicatie toe van de BPM op de door jou in te voeren auto.

Bereken BPM gratis!

13 april 2020

COVID-19 maatregelen en hoe wij je kunnen helpen bij de import van je voertuig

Het zijn gekke tijden. Als gevolg van de maatregelen om het coronavirus te bestrijden lopen veel particulieren en bedrijven tegen niet eerder voorgekomen barrières op. Zo zijn diverse dealer-bedrijven in Duitsland gesloten, worden er geen exportplaten meer uitgegeven in Duitsland en heeft ook de RDW (die de keuringen in Nederland moet uitvoeren voor import voertuigen) haar deuren voor particulieren en niet bij de RDW aangesloten bedrijven gesloten.

Auto gekocht in het buitenland maar nu problemen met importeren?

MijnAutoImporteur kan u helpen!

Het zijn gekke tijden. Als gevolg van de maatregelen om het #coronavirus te bestrijden lopen veel particulieren en bedrijven tegen niet eerder voorgekomen barrières op.

Zo zijn diverse dealer-bedrijven in Duitsland gesloten, worden er geen exportplaten meer uitgegeven in Duitsland en heeft ook de RDW (die de keuringen in Nederland moet uitvoeren voor import voertuigen) haar deuren gesloten voor particulieren en niet bij de RDW aangesloten bedrijven.

 

Particulieren en bedrijven die reeds tot aanschaf waren overgegaan van een auto in het buitenland lopen nu tegen onder andere de volgende problemen aan:

  • de gekochte auto staat in Duitsland bij de dealer maar kan niet meer zelf naar Nederland gereden worden;
  • de gekochte auto staat reeds in Nederland maar u wordt als particulier of niet RDW erkend bedrijf niet  toegelaten tot de tijdelijke procedure die de RDW heeft gestart in verband met het corona-virus;
  • de auto mag niet op de openbare weg staan en kan niet verzekerd worden. 

MijnAutoImporteur wil hierbij graag helpen. Wij kunnen de volgende zaken verzorgen:

  • de auto door een transporteur of door ons laten ophalen in Duitsland;
  • de auto stallen en verzekeren tot het moment dat er door de RDW weer gekeurd wordt;
  • de auto door de RDW laten keuren en de BPM aangifte en afdracht verzorgen.

Vooral van de laatste mogelijkheid wordt veel gebruik gemaakt op het moment. MijnAutoImporteur kan de import van je voertuig namelijk op afstand voor je uitvoeren. Zo komen we niet met elkaar in contact, blijven we allemaal veilig bij elkaar uit de buurt en wordt je toch geholpen bij de import van je auto. En dat allemaal tegen zeer scherpe tarieven! 

Vragen over import van een voertuig, neem gerust contact met ons op: 06-15100500

 

Met vriendelijke groet,

Het team van MijnAutoImporteur


Bepaal zelf je pakket

Geïnteresseerd in het importeren van je auto? Stel dan je eigen pakket samen!

Stel zelf samen!