Bereken gratis BPM

Vul het formulier in en we sturen je zo snel mogelijk gratis en geheel vrijblijvend een indicatie toe van de BPM op de door jou in te voeren auto.

Bereken BPM gratis!

28 november 2019

Auto uit Duitsland? Autoscout24.de!

Op zoek naar een fraaie tweede-hands of nieuwe auto in Duitsland om te importeren? Je begint je zoektocht goed op een van de grootste auto-sites van onze Oosterburen: de Duitse AutoScout, Autoscout24.de.

AutoScout24 is zoals men zelf zegt de “Europas Automarkt für Gebrauchtwagen und Neuwagen”, voor gebruikte en nieuwe auto’s dus. En dat zijn er niet zo maar een paar! Op het moment van schrijven staan er ruim 150.000 gloednieuwe en zelfs ruim 800.000 fraaie tweede-hands personen-bolides in de database. En dan hebben we het nog alleen maar over de in Duitsland zelf aangeboden auto’s met daaronder natuurlijk allerlei exemplaren van Duitse topmerken als Audi, Mercedes-Benz, BMW en Porsche. Tel daarbij op de ruim 33.000 motoren en vele campers en bestelbusjes en het zal duidelijk zijn dat we hier niet met een kleine jongen te maken hebben.

Zoekvenster

Laten we eens een beetje rondkijken. Op de homepage van AutoScout wordt de aandacht direct getrokken door een groot maar qua zoekmogelijkheden beperkt zoekformulier om direct mee van start te gaan. Helemaal bovenaan kies je gewenste hoofdcategorie (personenauto’s, motoren, campers en bestelauto’s) en je kunt vervolgens op basis van zaken als het merk, het type en de maximale prijs een verdere selectie maken. Voor de gelegenheid en omdat het kan gaan we voor een BMW X6 M...!

En wat schetst onze verbazing: deze auto, met een in Nederland vanaf-prijs van ruim € 180.000, levert in Duitsland zomaar 262 treffers op. Snel doorgeklikt naar de resultaten natuurlijk en ons oog valt direct op een fraaie witte X6 M uit 2010 met 189.900 km op de teller. Flink wat natuurlijk, maar de vraagprijs is er dan ook naar: € 24.800. Naast uitgebreide specificaties vinden we op de resultaatpagina voor deze auto ook 16 fraaie foto’s. Genoeg in ieder geval om een goed oordeel te vormen.

Enorme keuze

Wie op zoek is naar een fraaie auto om uit Duitsland te importeren kan niet om de Duitse AutoScout heen. Op AutoScout24.nl is de keuze enorm en je kunt er heel veel informatie vinden over de auto van je dromen. En lukt het hier niet, kijk dan eens verder op websites als Mobile.de of Autobild.de.

En heb je er eentje gevonden? Wij van MijnAutoImporteur.nl helpen je graag met alle verdere stappen die nodig zijn voordat je je nieuwe import-bolide voor de deur hebt staan!


Bepaal zelf je pakket

Geïnteresseerd in het importeren van je auto? Stel dan je eigen pakket samen!

Stel zelf samen!