Klantwaardering 4,9 / 5

Uitstekende klantwaardering.
MijnAutoimporteur.nl heeft een klantwaardering van 4,9 uit 5 op Google Reviews.

Ruim 4.000 auto's geïmporteerd

We hebben ruime ervaring met het importeren van auto's. Veel internationale contacten en zijn bekend met buitenlandse gebruiken en culturen.

Eigen pakket samenstellen

Bij MijnAutoImporteur.nl kun je zelf je service-pakket samenstellen. Kies een pakket dat bij jouw situatie past!

Laagste prijsgarantie

Elders een offerte aangevraagd?
Stuur het ons toe en wij gaan ons best doen om het goedkoper te regelen.

Klantwaardering 4,9 / 5

Uitstekende klantwaardering.
MijnAutoimporteur.nl heeft een klantwaardering van 4,9 uit 5 op Google Reviews.

Ruim 4.000 auto's geïmporteerd

We hebben ruime ervaring met het importeren van auto's. Veel internationale contacten en zijn bekend met buitenlandse gebruiken en culturen.

Eigen pakket samenstellen

Bij MijnAutoImporteur.nl kun je zelf je service-pakket samenstellen. Kies een pakket dat bij jouw situatie past!

Laagste prijsgarantie

Elders een offerte aangevraagd?
Stuur het ons toe en wij gaan ons best doen om het goedkoper te regelen.

Mercedes S-Klasse importeren

Dat de Mercedes S-klasse oorspronkelijk ‘Sonderklasse’ – wat Duits is voor ‘speciale klasse – werd genoemd, zegt genoeg over de auto. Sinds het absolute begin had Mercedes maar één doel voor ogen met de S-klasse: de best mogelijke auto maken.

Het automerk uit Stuttgart heeft met iedere nieuwe generatie bewezen dat het dit streven heel serieus neemt.

Met de S-klasse probeert Mercedes-Benz ‘de auto’ al sinds de jaren 50 stelselmatig naar een hoger niveau te tillen. En het automerk wil daar behoorlijk in slagen. Het was op de S-klasse dat de wereld bijvoorbeeld verschillende innovatieve veiligheidssystemen, zoals ABS en de airbag, voor het eerst op een straatauto zag. Daarnaast is de S-klasse al decennialang een van de marktleiders qua luxe. Binnen het gamma van Mercedes staat de S-klasse fier bovenaan, voor de E-klasse.

Door de jaren heen is de S-klasse meermaals in een nieuws jasje gestoken – Mercedes levert het model inmiddels zelfs als stijlvolle tweedeurs coupé en als cabriolet. Officieel gaat het topmodel van Mercedes al zes generaties mee, maar stiekem kent de S-klasse nóg drie voorgangers. Het origineel uit 1954 lijkt dan ook in niets op de huidige versie. Maar ieder hebben ze krachtige motoren, robuuste en vooruitstrevende techniek, en een ongelooflijke mate van comfort gemeen.

Je wilt een Mercedes S-Klasse kopen in Duitsland? Een slimme keuze, want:

  • een Mercedes S-Klasse in Duitsland is vaak een stuk gunstiger om aan te schaffen;
  • een Duitse Mercedes S-Klasse beschikt vaak over meer opties, dus meer luxe;
  • Duitsland kent een enorm aanbod Mercedes S-Klasse, want Duitsers houden van luxe auto's;
  • Duitsers zijn erg zuinig op hun Mercedes! De kans is dus veel groter dat een Duitse Mercedes S-Klasse altijd netjes onderhouden is bij de merkdealer dan een vergelijkbare Nederlandse Mercedes S-Klasse.
1644230267_image

Bereken gratis BPM

Vul het formulier in en we sturen je zo snel mogelijk gratis en geheel vrijblijvend een indicatie toe van de BPM op de door jou in te voeren auto.

Bereken BPM gratis!


Bepaal zelf je pakket

Geïnteresseerd in het importeren van je auto? Stel dan je eigen pakket samen!

Stel zelf samen!

Dit doen wij voor jou

Wij helpen je met jouw Mercedes-Benz S-Klasse kopen in Duitsland.

Wij nemen contact op met de betreffende Mercedes dealer in Duitsland waar jij jouw droom-auto hebt gespot.

Nadat wij navraag hebben gedaan omtrent deze Mercedes S-Klasse occasion in Duitsland, rapporteren we deze informatie aan jou. Jij besluit vervolgens op basis van deze informatie of je deze Mercedes S-Klasse uit Duitsland wilt kopen!

Zo ja, dan regelen wij dat de Mercedes dealer in Duitsland de koopovereenkomst voor je opstelt. Nadat jij deze hebt getekend en de koopsom hebt overgemaakte naar de Duitse Mercedes dealer, regelen wij het importeren van jouw Mercedes S-Klasse.

Allereerst wordt het transport van jouw Mercedes S-Klasse uit Duitsland geregeld.

Vervolgens regelen wij de gehele importprocedure in Nederland, zorgen wij voor aangifte van de BPM bij de belastingdienst en als alles geregeld is leveren wij jouw Mercedes S-Klasse graag gewassen en gestreken en met luxe kentekenplaten aan je af.

Import Mercedes S-Klasse zoeken

Als je in Duitsland een Mercedes S-Klasse zoekt, kan je dit uiteraard via de reguliere Duitse auto websites doen, zoals onder andere:

Heb je op een van deze sites een mooie Mercedes S-Klasse gevonden, dan kan je ons de link van de betreffende auto sturen en dan sturen wij je een prijsopgave voor de import van de Mercedes S-Klasse.

Je kunt nu ook zoeken op onze eigen zoekmodule! Klik hieronder op onze “Import Mercedes zoeken” button en vind jouw favoriete Mercedes S-Klasse. Je ziet gelijk wat deze Mercedes S-Klasse kost inclusief alle importkosten.

Mercedes S-Klasse importeren uit Duitsland

Veel plezier met het zoeken van jouw nieuwe Mercedes S-Klasse in Duitsland! Wij kijken er naar uit om je te helpen bij de import van jouw Mercedes-Benz!

Kosten Mercedes S-Klasse importeren en hoogte van de BPM

Uiteraard wil je eerst de kosten weten van het importeren van een Mercedes-Benz uit Duitsland. Want wat kost een Mercedes S-Klasse importeren uit Duitsland? 

Naast de koopprijs van de Mercedes S-Klasse ben je bij import van de Mercedes S-Klasse in Nederland BPM verschuldigd. BPM is de belasting van personenauto's en motorrijwielen die op elke nieuw in Nederland geregistreerde auto wordt geheven. 

De Mercedes S-Klasse moet vervolgens ook naar Nederland getransporteerd worden, waarvoor wij kosten in rekening brengen.

Vervolgens reken wij een vergoeding voor de organisatie van aankoop, transport en import van de Mercedes S-Klasse.

Benieuwd naar de hoogte van de BPM van de Mercedes S-Klasse die jij op het oog hebt, transportkosten en vergoeding voor onze werkzaamheden? Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan! 

Bepaal zelf je pakket.

Pakket samenstellen