Klantwaardering 4,9 / 5

Uitstekende klantwaardering.
MijnAutoimporteur.nl heeft een klantwaardering van 4,9 uit 5 op Google Reviews.

Ruim 4.000 auto's geïmporteerd

We hebben ruime ervaring met het importeren van auto's. Veel internationale contacten en zijn bekend met buitenlandse gebruiken en culturen.

Eigen pakket samenstellen

Bij MijnAutoImporteur.nl kun je zelf je service-pakket samenstellen. Kies een pakket dat bij jouw situatie past!

Laagste prijsgarantie

Elders een offerte aangevraagd?
Stuur het ons toe en wij gaan ons best doen om het goedkoper te regelen.

Klantwaardering 4,9 / 5

Uitstekende klantwaardering.
MijnAutoimporteur.nl heeft een klantwaardering van 4,9 uit 5 op Google Reviews.

Ruim 4.000 auto's geïmporteerd

We hebben ruime ervaring met het importeren van auto's. Veel internationale contacten en zijn bekend met buitenlandse gebruiken en culturen.

Eigen pakket samenstellen

Bij MijnAutoImporteur.nl kun je zelf je service-pakket samenstellen. Kies een pakket dat bij jouw situatie past!

Laagste prijsgarantie

Elders een offerte aangevraagd?
Stuur het ons toe en wij gaan ons best doen om het goedkoper te regelen.

Mercedes CLS importeren

De Mercedes CLS is een achterwielaangedreven model uit de hoofdklasse.

Mercedes levert de CLS in twee varianten: als vijfdeurs hatchback en als vijfdeurs shooting brake, een snel uitziende stationwagon. Beide zijn gebaseerd op de Mercedes E-klasse uit dezelfde periode. Het merk introduceerde de eerste Mercedes CLS in 2004. De tweede generatie CLS is sinds 2011 op de markt. 

Hij heeft een opvallend model, de Mercedes CLS. Het merk noemt het zelf een vierdeurs coupé, maar de CLS heeft gewoon de kenmerken van een vijfdeurs hatchback (vier portieren en een neerklapbare achterbank die met geopende achterklep dienst doet als vijfde 'deur'). 

De eerste generatie Mercedes CLS was alleen leverbaar als vijfdeurs hatchback. Dit model kreeg in 2008 een facelift. Omdat Mercedes de CLS positioneert tussen de E-klasse en de S-klasse, konden CLS-kopers alleen kiezen uit de topmotoriseringen van de Mercedes E-klasse. 

De tweede generatie Mercedes CLS kwam in 2010 op de markt. Dit model heeft dezelfde lijnvoering, maar is herkenbaar aan de meer geprononceerde grille die is afgeleid van het exemplaar op de Mercedes SLS AMG. Twee jaar later volgde de Mercedes CLS Shooting Brake. 

Je wilt een Mercedes CLS kopen in Duitsland? Een slimme keuze, want:

  • een Mercedes CLS in Duitsland is vaak een stuk gunstiger om aan te schaffen;
  • een Duitse Mercedes CLS beschikt vaak over meer opties, dus meer luxe;
  • Duitsland kent een enorm aanbod Mercedes CLS, want Duitsers houden van luxe auto's;
  • Duitsers zijn erg zuinig op hun Mercedes! De kans is dus veel groter dat een Duitse Mercedes CLS altijd netjes onderhouden is bij de merkdealer dan een vergelijkbare Nederlandse Mercedes CLS.
1644230267_image

Bereken gratis BPM

Vul het formulier in en we sturen je zo snel mogelijk gratis en geheel vrijblijvend een indicatie toe van de BPM op de door jou in te voeren auto.

Bereken BPM gratis!


Bepaal zelf je pakket

Geïnteresseerd in het importeren van je auto? Stel dan je eigen pakket samen!

Stel zelf samen!

Dit doen wij voor jou

Wij helpen je met jouw Mercedes-Benz CLS kopen in Duitsland.

Wij nemen contact op met de betreffende Mercedes dealer in Duitsland waar jij jouw droom-auto hebt gespot.

Nadat wij navraag hebben gedaan omtrent deze Mercedes CLS occasion in Duitsland, rapporteren we deze informatie aan jou. Jij besluit vervolgens op basis van deze informatie of je deze Mercedes CLS uit Duitsland wilt kopen!

Zo ja, dan regelen wij dat de Mercedes dealer in Duitsland de koopovereenkomst voor je opstelt. Nadat jij deze hebt getekend en de koopsom hebt overgemaakte naar de Duitse Mercedes dealer, regelen wij het importeren van jouw Mercedes CLS.

Allereerst wordt het transport van jouw Mercedes CLS uit Duitsland geregeld.

Vervolgens regelen wij de gehele importprocedure in Nederland, zorgen wij voor aangifte van de BPM bij de belastingdienst en als alles geregeld is leveren wij jouw Mercedes CLS graag gewassen en gestreken en met luxe kentekenplaten aan je af.

Import Mercedes CLS zoeken

Als je in Duitsland een Mercedes CLS zoekt, kan je dit uiteraard via de reguliere Duitse auto websites doen, zoals onder andere:

Heb je op een van deze sites een mooie Mercedes CLS gevonden, dan kan je ons de link van de betreffende auto sturen en dan sturen wij je een prijsopgave voor de import van de Mercedes CLS.

Je kunt nu ook zoeken op onze eigen zoekmodule! Klik hieronder op onze “Import Mercedes zoeken” button en vind jouw favoriete Mercedes CLS. Je ziet gelijk wat deze Mercedes CLS kost inclusief alle importkosten.

Mercedes CLS importeren uit Duitsland

Veel plezier met het zoeken van jouw nieuwe Mercedes CLS in Duitsland! Wij kijken er naar uit om je te helpen bij de import van jouw Mercedes-Benz!

Kosten Mercedes CLS importeren en hoogte van de BPM

Uiteraard wil je eerst de kosten weten van het importeren van een Mercedes-Benz uit Duitsland. Want wat kost een Mercedes CLS importeren uit Duitsland? 

Naast de koopprijs van de Mercedes CLS ben je bij import van de Mercedes CLS in Nederland BPM verschuldigd. BPM is de belasting van personenauto's en motorrijwielen die op elke nieuw in Nederland geregistreerde auto wordt geheven. 

De Mercedes CLS moet vervolgens ook naar Nederland getransporteerd worden, waarvoor wij kosten in rekening brengen.

Vervolgens reken wij een vergoeding voor de organisatie van aankoop, transport en import van de Mercedes CLS.

Benieuwd naar de hoogte van de BPM van de Mercedes CLS die jij op het oog hebt, transportkosten en vergoeding voor onze werkzaamheden? Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan! 

Bepaal zelf je pakket.

Pakket samenstellen