Bereken gratis BPM

Vul het formulier in en we sturen je zo snel mogelijk gratis en geheel vrijblijvend een indicatie toe van de BPM op de door jou in te voeren auto.

Bereken BPM gratis!

Auto kopen in Duitsland

Wil jij graag een auto kopen in Duitsland? Dat kan met MijnAutoImporteur.nl. Wij zijn je graag van dienst. Door onze expertise en ervaring met Duitse auto’s gaan wij jou helpen met het realiseren van jouw ultieme autoavontuur. Zaken als btw, kosten, garantie en belasting zijn heel belangrijk als je een wagen in Duitsland wil kopen. Er komen een hoop formaliteiten om de hoek kijken.

Auto importeren uit Duitsland

Als je een auto gaat importeren uit Duitsland, dan ga je eerst op zoek naar een auto die compleet op je wensen aansluit. Of het nu gaat om een gewone gezinswagen of een luxe auto of sportauto, MijnAutoImporteur.nl adviseert je. Wij kunnen ook bemiddelen tussen jou en de auto dealer in kwestie. Daarvoor hoef je niets extra’s aan ons af te dragen.

Auto invoeren uit Duitsland

Wij regelen het transport voor het invoeren van je auto uit Duitsland. Maar om een goed vervoer te garanderen regelen we eerst nog de RDW keuring. De kosten van die keuring zijn niet inbegrepen. Daarna is het tijd voor de BPM aangifte bij de douane, het kentekenbewijs en de kentekenplaten. Tot slot krijgt je wagen van ons een frisse wasbeurt cadeau!


Bepaal zelf je pakket

Geïnteresseerd in het importeren van je auto? Stel dan je eigen pakket samen!

Stel zelf samen!