Bereken gratis BPM

Vul het formulier in en we sturen je zo snel mogelijk gratis en geheel vrijblijvend een indicatie toe van de BPM op de door jou in te voeren auto.

Bereken BPM gratis!

27 februari 2019

Top 10 import auto’s

Nederlanders importeren op grote schaal auto’s uit het buitenland. Duitsland is daarbij (na België en Frankrijk) een belangrijke favoriet. Helemaal niet vreemd, want onze Oosterburen zijn nu eenmaal echte experts op het gebied van auto’s. En van die expertise kan ook jij profiteren. En dat alles tegen een super aantrekkelijke prijs-kwaliteit-verhouding.

Niet alleen voor grote auto’s kun je in Duitsland terecht; ook kleine en middelgrote modellen uit het A-segment, B-segment en C-segment vind je er meer dan voldoende. Met jouw geïmporteerde auto uit Duitsland ga jij gegarandeerd mooie autoritten maken? Alleen het uitzoeken al is een hele leuke klus om te doen! Kijk bijvoorbeeld eens op Autoscout24.de, waarover wij hier meer informatie hebben verzameld.

De 10 toppers op een rijtje

Ben je benieuwd naar de populairste auto’s die uit Duitsland geïmporteerd worden? Vooral de middenklassers blijken hierbij erg populair met als absolute koploper, hoe kan het ook anders, de Golf van Volkswagen. En met de Polo bezet het Duitse merk ook positie twee. De complete top-10 import auto's ziet er als volgt uit:

 1. Volkswagen Golf: 1.530 exemplaren
 2. Volkswagen Polo: 1.314
 3. Toyota Aygo: 611
 4. Opel Corsa: 563
 5. Citroën C1: 543
 6. Ford Fiesta: 429
 7. BMW 1-Serie: 412
 8. Peugeot 107: 409
 9. Mercedes-Benz A-Klasse: 393
 10. Toyota Yaris: 379

Bij MijnAutoImporteur zitten we gemiddeld in een iets hoger segement met grotere en luxere auto's van merken als BMW en Audi. Onze eigen top 10 gebaseerd op het afgelopen jaar ziet er als volgt uit:

 1. BMW 1, 3 en 5 serie
 2. BMW X3 en X5
 3. Audi A4 en A6
 4. Audi Q5 en Q7
 5. VW Golf
 6. Skoda Octavia en Fabia
 7. Volkswagen Sharan (7-zits)
 8. Seat Alhambra (7-zits)
 9. Mercedes-Benz C en E klasse
 10. Mercedes GLA, GLC en GLE

Uiteraard heb je de keuze uit nog veel meer auto’s. Daar zit zeker een wagen tussen die volledig aan jouw wensen voldoet. Zoek je auto uit en laat ons van MijnAutoImporteur de rest voor je doen.

Vooraf de BPM berekenen van je prachtige nieuwe import-auto? Je kunt bij ons terecht voor een gratis BPM indicatie.


Bepaal zelf je pakket

Geïnteresseerd in het importeren van je auto? Stel dan je eigen pakket samen!

Stel zelf samen!