Bereken gratis BPM

Vul het formulier in en we sturen je zo snel mogelijk gratis en geheel vrijblijvend een indicatie toe van de BPM op de door jou in te voeren auto.

Bereken BPM gratis!

BPM in 2019: veranderingen

Ga je een auto importeren uit Duitsland? Dan zal je BPM af moeten dragen, ook in 2019. Dit jaar zijn er een aantal veranderingen rondom de belasting van personenauto’s en motorrijwielen. Wij delen graag meteen het goede nieuws met je: de BPM in 2019 gaat omlaag! De prijs die je moet betalen voor de CO2-uitstoot gaat naar beneden. Door de regels van onze overheid zal je die daling helaas niet in je portemonnee merken.

Benzine, diesel, elektrisch

Laat jezelf goed informeren over de kosten die je moet maken bij de BPM. Als je voor een auto kiest die op diesel rijdt, dan ben je dit jaar naar verhouding meer geld kwijt dan als je voor een wagen kiest die op benzine rijdt. Met elektrische auto’s en hybride auto’s ben je het voordeligst uit wat betreft BPM. Helaas moeten dieseleigenaren flink in de buidel gaan tasten. Er is namelijk een speciale dieseltoeslag in het leven geroepen…


Bepaal zelf je pakket

Geïnteresseerd in het importeren van je auto? Stel dan je eigen pakket samen!

Stel zelf samen!