Jouw auto, jouw verhaal.

Renault Clio RS Monaco GP

Renault Clio RS Monaco GP

Ik was al een poosje op zoek naar een Clio RS Monaco GP. Een gave hot hatch die in gelimiteerde oplage is geleverd. Er zijn er een paar in Nederland geleverd maar een stuk meer in Duitsland. Meer keuze dus. Uiteindelijk de versie gevonden met precies de extra opties die ik wilde hebben. Een daarvan is het RS monitor systeem (waardoor Android auto in de auto mogelijk is) en het Cup onderstel waardoor de auto geschikt is voor het circuit. (LEES VERDER door te KLIKKEN op dit verhaal)

Ik was al een poosje op zoek naar een Clio RS Monaco GP. Een gave hot hatch die in gelimiteerde oplage is geleverd. Er zijn er een paar in Nederland geleverd maar een stuk meer in Duitsland. Meer keuze dus. Uiteindelijk de versie gevonden met precies de extra opties die ik wilde hebben. Een daarvan is het RS monitor systeem (waardoor Android auto in de auto mogelijk is) en het Cup onderstel waardoor de auto geschikt is voor het circuit. 

Maarja, nu moest de auto nog naar Nederland komen. Via internet kwam ik MijnAutoImporteur tegen. Meteen contact met hen opgenomen. Door de telefoon hoorde ik direct dat Harold ook een enthousiaste autoliefhebber is. Hij overtuigde me om voor het hele ontzorg pakket te gaan dus inclusief verzekerd transport, alle papierwerk, schoonmaakbeurt en luxe kentekenplaten. Na 2 weken stond de auto in Nederland. Werkelijk in smetteloze staat!! Ik ben heel erg tevreden met de dienstverlening van MijnAutoImporteur. We willen binnenkort ook onze family car inruilen voor een Mercedes E combi dus dan bel ik Harold zeker weer! Met het netwerk dat zij hebben weet ik zeker dat zij ook dan weer de perfecte auto voor ons vindt! Harold bedankt.

Michiel

Clio

Andere autoverhalen